Blogunkról

Egy beszélgetés során felmerült egy gondolat, hogy egy szakmákat bemutató bloggal segíthetnénk a szakmát választó vagy váltó olvasók döntését, illetve hasznos és érdekes cikkeken keresztül különböző szakmai fogásokat és trükköket tudnánk bemutatni érdeklődőinknek.
Így 2020 tavaszán megszületett ez a blog.
Hisszük, hogy hiánypótló, de hogy még színesebb legyen folyamatosan keresünk társírokat is.
Szeretnénk minél több szakma képviselőjét megszólaltatni, hogy minél szélesebb körben mutathassunk be érdekességeket.

Hallgassa meg mit mond egy AI a blogunkról.

Nyomjon rá hosszan a képre, hogy megnézze, mivel foglalkozunk mi pontosan.

Szerkesztőségünk

Jelenleg 4 aktív taggal jelentkezünk. Mindenki különböző szakmákból érkezett, de a céluk közös.

Kuklisné Horváth Ildikó
Kuklisné Horváth Ildikó
szerkesztő
Kereskedelem
3 gyermek édesanyja vagyok, Kiskunhalason élek a családommal. Kereskedelmet tanultam és ott is dolgoztam 15 évig közben gyermekeim születtek. Volt lehetőségem kis üzletekben és multi cégeknél is dolgozni, mint pl: Dm, Lidl, Deichmann. A kereskedelmi ranglétrát is végigjártam, eladóként kezdtem és üzletvezetőként is helyt álltam. Most szakoktatóként tanítok főként gyakorlatot a leendő kereskedőknek.
ildi7612@gmail.com
Hetzer Ádám
Hetzer Ádám
Oldalkezelő, szerkesztő és alapítótag
Informatika
Szakmámat tekintve Számítógép-szerelő, és karbantartó vagyok. Fontosnak tartom az egyediséget és a profi munkát. Ezért partnereimnek egyedi megoldásokat keresek mind laptopok, mind pedig asztali számítógépek terén.
06205068832
hetzer.adam@szakmamazeletem.hu
Hetyei Kornél
Hetyei Kornél
Szerkesztő és alapítótag
Informatika
A ’90-es évek első felében találkoztam először a mai PC elődjeivel, azóta foglalkozom a számítógépekkel (főleg hardveres területen érzem jobban otthon magam). A problémamegoldás és a hibaelhárítás az életem részévé vált, de nem a folyamatosan elromló kütyüim miatt, hanem a tettvágy és az “ezt én is meg tudom oldani” filozófia miatt. A maximumra törekszem, mert a minőségi munka példamutató. A kreációk és a fejlesztések “perpetuum mobile”-t csinálnak az agytekervényeimből, de pont ez pumpálja a vért az ereimen át… Szeretek a lendület és a nyüzsgés részese lenni.
hetyei.kornel@szakmamazeletem.hu
Bán Dániel
Bán Dániel
Szerkesztő
Online Marketing
Online Marketinggel foglalkozom, azon belül elsősorban webfejlesztéssel és webdesignel. Jelenleg főként a B2B a célpiacom és nagyon fontos cél számomra hogy vállalkozóknak értéket adjak.
06308585805
ban.daniel@szakmamazeletem.hu
Váradi Dániel
Váradi Dániel
Szerkesztő
Informatika – Hálozat ismeretek
Jelenleg Távközlési Technikusnak tanulok, így eléggé benne vagyok és leszek is a szakmában. Próbálom mindenből a lehető legjobbat kihozni amennyire csak lehet, ez a blogra is jellemző.
varadi.daniel@szakmamazeletem.hu
Radnai Fanni
Radnai Fanni
Szerkesztő
Pályaorientációs térkép
Jelenleg szociológia szakos hallgató vagyok és a statisztika irányába szeretnék továbbmenni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a diákok jobban átlássák a lehetőségeiket a továbbtanulás terén és felelős döntést tudjanak hozni a jövőjük szempontjából.
rr.fanni@gmail.com

Elérhetőségeink

Felelős szerkesztő: Hetzer Ádám (hetzer.adam@szakmamazeletem.hu)
Központi e-mail címünk: info@szakmamazeletem.hu

Vagy írjon nekünk közvetlenül itt:

Tetszik amit csinálunk?
Te is csatlakoznál?

Itt a lehetőség!!!

Blogunk állandó jellegel keres szerkesztőket, hiszen csak így érhető el célunk, amely az hogy minél több szakma legyen képviselve.
Ha még tanulsz egy szakmát vagy már végzettséget szereztél belőle, érdekel a blogolás és jól is tudsz fogalmazni, ne habozz, csatlakozz hozzánk, jelentkezz cikk írónak!!