Blogunkról

Egy beszélgetés során felmerült egy gondolat, hogy egy szakmákat bemutató bloggal segíthetnénk a szakmát választó vagy váltó olvasók döntését, illetve hasznos és érdekes cikkeken keresztül különböző szakmai fogásokat és trükköket tudnánk bemutatni érdeklődőinknek.
Így 2020 tavaszán megszületett ez a blog.
Hisszük, hogy hiánypótló, de hogy még színesebb legyen folyamatosan keresünk társírokat is.
Szeretnénk minél több szakma képviselőjét megszólaltatni, hogy minél szélesebb körben mutathassunk be érdekességeket.

Hallgassa meg mit mond egy AI a blogunkról.

Nyomjon rá hosszan a képre, hogy megnézze, mivel foglalkozunk mi pontosan.

Szerkesztőségünk

Jelenleg 4 aktív taggal jelentkezünk. Mindenki különböző szakmákból érkezett, de a céluk közös.

Kuklisné Horváth Ildikó

Kereskedelem – Szerkesztő

3 gyermek édesanyja vagyok, Kiskunhalason élek a családommal. Kereskedelmet tanultam és ott is dolgoztam 15 évig közben gyermekeim születtek. Volt lehetőségem kis üzletekben és multi cégeknél is dolgozni, mint pl: Dm, Lidl, Deichmann. A kereskedelmi ranglétrát is végigjártam, eladóként kezdtem és üzletvezetőként is helyt álltam. Most szakoktatóként tanítok főként gyakorlatot a leendő kereskedőknek.

  • ildi7612@gmail.com
Hetzer Ádám

Informatika és közélet – Főszerkesztő és alapítótag

Szakmámat tekintve Számítógép-szerelő, és karbantartó vagyok, de sok minden mással is foglalkozok. Fontosnak tartom az egyediséget és a profi munkát. Ezen kívül szívügyem a pályaorientáció. Ezért is próbálom főszerkesztőként terelni a szakmám az életemet a pályaorientációt elősegítő tartalmak gyártása felé.  

  • hetzer.adam@szakmamazeletem.hu
Hetyei Kornél

Informatika – Szerkesztő és alapítótag

A ’90-es évek első felében találkoztam először a mai PC elődjeivel, azóta foglalkozom a számítógépekkel (főleg hardveres területen érzem jobban otthon magam). A problémamegoldás és a hibaelhárítás az életem részévé vált, de nem a folyamatosan elromló kütyüim miatt, hanem a tettvágy és az „ezt én is meg tudom oldani” filozófia miatt. A maximumra törekszem, mert a minőségi munka példamutató. A kreációk és a fejlesztések „perpetuum mobile”-t csinálnak az agytekervényeimből, de pont ez pumpálja a vért az ereimen át… Szeretek a lendület és a nyüzsgés részese lenni.

  • hetyei.kornel@szakmamazeletem.hu
Bán Dániel

Online Marketing és közélet- Szerkesztő

Online Marketinggel foglalkozom, azon belül elsősorban webfejlesztéssel és webdesignel. Jelenleg főként a B2B a célpiacom és nagyon fontos cél számomra hogy vállalkozóknak értéket adjak.

  • bandaniel2002@gmail.com

Elérhetőségeink

Közösségi média felületeink: