Pályaorientációs térkép

Tervünk, hogy egy olyan térképet hozzunk létre, amin a nyolcadikosok lakhelyük és választott szakmájuk alapján tudnak szűrni a középiskolák között.

Miért lesz érdemes ezt használni a pályát keresőknek?

Szűrési lehetőség

Ha valaki például asztalos szeretne lenni, nem kell egy csomó időt eltölteni a kereséssel. Nálunk egyszerűen pár kantintással tudsz szűrni és ezáltal megtalálhatod az iskoládat.

Azonnali információk

Az iskolák honlapján igaz, hogy minden információ megvan, de amíg megtalálod őket, megunod magad. Itt nálunk 1 perc alatt megtudhatsz minden lényeges információt.

Plusz információk

Olyan információkkal is gazdagabb lehetsz, amelyeket normál esetben nem tudnál meg egyes iskolákról.

Kik dolgoznak ezen a projekten?

Ezen azok az emberek dolgoznak, akiknek szívügyük a pályaorientáció és az, hogy a következő generáció még könnyebben és gyorsabban megtalálja azt a szakmát, ami nem csak a hivatása, de az élete is lehet.

Mindig is szerettem pályaválasztási rendezvényeken a szakmámról beszélni az érdeklődőknek.
Véleményem szerint a Z generáció (amelybe én is beletartozok) nem szeret kutakodni, azt akarja hogy az információ készen kapható legyen minél gyorsabban.
Ezt a kettőt összevonva jön létre a Pályaorientációs térkép.
Hetzer Ádám
Alapítótag, Projektvezető

“ Nagyon fontosnak tartom, hogy a diákok jobban átlássák a lehetőségeiket a továbbtanulás terén és felelős döntést tudjanak hozni a jövőjük szempontjából”
Radnai Fanni
Projektvezető – Adminisztráció

De, Te is csatlakozhatsz!!!!!

Azért, hogy a lentebb látható folyamat jelző minél előbb betelljen, várjuk a jelentkezést olyan főleg fiatalokat akik a következőkben tudnak hozzájárulni a projektünkhöz.

WordPress fejlesztő

Olyan a WordPressben járatos emberre van szükségünk, aki segít megteremti a térkép technikai hátterét.

Kommunikációs és adminisztrációs kolléga

A középiskolákkal és a szakképző intézményekkel tartani kell a kapcsolatot azért, hogy a térkép információi mindig naprakészek legyenek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Hol áll a projekt?

A projekt csak nem rég indult, így jelenleg az ötletelés fázisában van.
Azt szeretnénk, hogy augusztus közepére teljesen kész legyen a térkép, így garantálni tudjuk hogy szeptember 1-jén már használható legyen.

A projekt jelenlegi állása
10%